HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Véletlenül keveredhetett bandaháborúba Cozma

2009.02.12. 10:09 theprett

Lényegében véletlenül kerültek egy bandaháború közepébe a veszprémi kézilabdázók. Bár a megyei rendőrök, azt mondják, hogy nem tudnak ilyesmiről. Siófok fideszes polgármestere kifakadt a rendőrökre. Szerinte képtelenség, amit mondanak. A Tények úgy tudja, hogy az enyingi banda évek óta terrorizál a Balatonnál éttermeket, boltokat, még a kisebbeket is. Védelmi pénzt szednek, prostituáltakat futtatnak, zsarolnak. És ők vonultak végig a siófoki sétányon nyáron, az erejüket mutatandó.

Július 24-én este 9 előtt néhány perccel egy térfigyelő kamera rögzítette, ahogy egy 150-200 fős csoport ellepi a siófoki parti sétányt. A bandának - ahogy a Tények most megtudta - köze van Marian Kozma meggyilkolásához. 
 

A felvonulásra jól emlékszik, a bandát ismeri minden siófoki vendéglátós. Minden vendéglős tud róluk, minden vendéglősnek van egy története az enyingi bandáról. Így nevezik őket. De kamera előtt senki nem beszél, ugyanis - azt mondják - félnek.

A megyei rendőrség nem akart nyilatkozni. Közleményükben azonban a vonulással kapcsolatban azt írták: ismeretlen személyekről van szó, és hogy "a felvonulás valódi okára és céljára vonatkozóan hiteles információval nem rendelkezünk...",
 
 
Siófok polgármestere azonban azt mondta: nemcsak egyszer jártak a városban. Sőt, szerinte a banda komoly probléma Siófokon. A Tények megtudta, hogy az Enyingi banda tagjai jártak a hétvégén Veszprémben, a Patrióta Lokálban. Ők késelték, verték meg a Marian Kozmát és a csapattársait. 
 

Röviden az előzmények: Szlávy Bulcsú a 90-es években, az akkori hírek szerint a Balaton környéki alvilág meghatározó alakja volt. Meggyilkolása után, az ő területeit osztotta fel több társaság. Információink szerint mostanra a Balaton északi partján hírhedt az úgynevezett Ajkai banda, a délin, Siófokon az imént látott Enyingi.


Enying határában prostituáltak állnak - a helyiek szerint ők is a bandához köthetőek. Siófokon- az ottani polgármester szerint védelmi pénzeket szednek, zsarolnak.


Veszprémben, a Patrióta lokálban aznap este nem Cozmát, hanem egy másik férfit kerestek a banda tagjai. Aznap engedete el a rendőrség. Érte mentek. Őt nem találták, de a 30 fős társaság fizetés nélkül akart távozni. Emiatt kezdődött a verekedés, ebbe keveredtek bele a kézilabdások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr56938537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása