HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Megépül a Balatonring

2009.02.21. 15:17 theprett

Sávoly képviselőtestülete megszavazta a Balatonring megépítéséhez szükséges új településrendezési tervet, ami feltétele annak, hogy a beruházás építési engedélyhez jusson - tájékoztatta Bobek József, Sávoly polgármestere az MTI- t. Bobek József közölte, gyakorlatilag elkészült a település csatornázása, amelynek megvalósítását a Balatonring beruházói magukra vállalták. Kifejtette, jelenleg az okoz gondot a térségben, hogy Somogysámson és Somogyzsitfa között - érintve a motorversenypálya építési területét is - magasan áll a talajvíz. A belvizet folyamatosan szivattyúzzák, így van arra remény, hogy pár hét múlva, mire megkaphatja a beruházás az építési engedélyt, nem hátráltatja majd a munkák megkezdését.

Magyarország szeptembertől minimum öt éven keresztül házigazdája lesz a gyorsaságimotoros- világbajnokság egyik versenyének. A Magyar Nagydíj szeptember 20- i dátummal szerepel a versenynaptárban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr36956627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása