HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Rendőrségi konvoj tart a Balaton felé

2009.02.27. 19:13 theprett

25-30 rendőrségi, és közöttük civil, vélhetőleg szolgálati gépkocsi vonul konvojban az M7-es autópályán. A gépjárműoszlopban csapatszállító mikrobuszok is haladnak, melyekben málhazsákot tartó egyenruhások ülnek. A Balaton felé tartó menet nem használ megkülönböztető jelzéseket, bár e nélkül is nagy riadalmat keltenek a sztrádán.


"Nincs szó akcióról" - közölte érdeklődésünkre Dr. Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője. A dandártábornok elmondta: a rendőrség központi ügyeletén és a Készenléti Rendőrségnél azt a tájékoztatást kapta, hogy semmiféle nagyszabású rendészeti művelet nincs ebben az időszakban és térségben. Ami viszont bizonyos, hogy ilyenkor péntek délután szoktak haza utazni a hét közben - kiképzésre - Budapestre vezényelt rendőrök. Kiemelte, ezt az ő információja szerint összesen tizenhárom járműből álló menetoszlopot észlelhették az autópályán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr48970393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása