HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Aktív balatoni marketing a jó szezonért

2009.03.12. 08:51 theprett

Sikeresnek értékelte megjelenését az Utazás kiállításon a Balatoni Regionális Marketing Igazgatóság (RMI). Különösen népszerű volt a megújult külsővel és frissített tartalommal megjelentetett térképes kiadvány a borutakról és egy hasonló a kerékpáros túraajánlatokról.

 

Sokan kérték a kifejezetten belföldi vendégeknek készített Balatoni vakáció című füzetet is, amely a kedvezményes üdülési ajánlatok mellett éttermi kalauzt is tartalmazott. Dani Barbara igazgató pozitívumként említette, hogy az idén elmaradt a láthatóan valódi utazási cél nélküli, csak kiadványokat gyűjtögető látogatók rohama. A következő hetekben a regionális marketing igazgatóság további öt vidéki turisztikai kiállításon mutatja illetve mutatta be a régió kínálatát. "Tavaszi ébredés a Balatonnál" elnevezésű kampányuk keretében 15 település 40 szállodájának több mint 70 akciós tavaszi üdülési ajánlatát gyűjtötték össze és ajánlják a vendégeknek.

Az előszezoni akciót az internetes felület mellett Budapesten 200 db city light plakáttal és parkolóórákon elhelyezett plakátokkal is népszerűsítik. A balatoni RMI oroszországi külképviseletének közös munkájában és finanszírozásában új kiadványt készítettek az orosz piac igényeire alapozva Hévíz és Zalakaros gyógyvízének összetételéről, hatásairól és a szolgáltatói kínálatról. A napokban zárul az a kampány, amelyben három héten át több mint 150 óriásplakáttal hívja fel a figyelmet Berlin frekventált pontjain Magyarország turisztikai célpontjaira, így a Balaton régióra is. Az elsősorban a hazai egészségturisztikai kínálatot bemutató hirdetésekhez egy nyereményjáték is csatlakozott, amelyet a hévízi Hotel Europa Fit ajánlott fel.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr5997259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása