HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Itt a ponty, hol a ponty?

2009.03.14. 09:26 theprett

Tihany - A korábbi 200, majd 250 tonához képest a Balatoni Halászati Zrt. 2005-től 350 tonna pontyot telepít a Balatonba, ehhez képest a kifogott ponty mennyisége évről évre csökken. A "Hol a ponty?" kérdésre a szakemberek sem tudják a választ.

Ismét népes szakembergárdát verbuvált össze a Balatoni Limnnológiai Intézet. A tihanyi Természetes vízi haltelepítések elmélete és gyakorlata címen meghirdetett konferencián ugyanis mindenki ott volt, akinek a szava számít a szakmában. Örült is a házigazda, dr. Bíró Péter igazgató.

- A Balaton minden kincsét meg kell őrizni. Más gondolatom sincs, mióta a tó fejlesztésével foglalkozom - jelentette ki köszöntőjében dr. Suchman Tamás, BFT-elnök. 

A Balatoni Halászati Zrt. tervezett átalakulásától azt várja, hogy nagyobb figyelem fordul a horgászturizmusra.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton ponty

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr761001326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása