HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Újabb 27 nemzetközi sztár jön a VOLT Fesztiválra és Heineken Balaton Soundra

2009.04.07. 08:06 theprett

Újabb 27 nemzetközi sztárral és számos hazai fellépővel gazdagodott a hazai fesztiválpaletta két legjelentősebb vidéki eseménye, a 17. Soproni VOLT Fesztivál és a 3. Heineken Balaton Sound idei programja. A még szervezés alatt álló fesztiválok összesen mintegy 400 fellépőt vonultatnak majd fel. Az új nevek között számos zenei műfaj legjelentősebb képviselője és jó néhány csemegének szánt “finomság” is helyet kapott. A részletes programot április közepére ígérik a szervezők.
Mindkét fesztiválra országszerte kapható belépőjegy a honlapokon jelzett helyeken. Üdülési csekkel, Sodexo utalvánnyal és számos egyéb kuponnal is váltható belépő a budapesti VOLT BOLT-ban.

    

A VOLT nyitja a nyarat


A 17. Soproni VOLT Fesztivál július 1-4. közötti programja még több mint egy tucat nemzetközi sztárfellépővel bővült. A 220 hazai és külföldi zenekart és dj-t felvonultató programban a szervezők friss fellépőként jelentették be az idén januárban új lemezzel jelentkező, legendás brazil metál csapatot, a SEPULTURÁ-t. Liverpoolból érkezik a kelet-európai gyökerekkel rendelkező, alternatív elektró zenekar, a LADYTRON, amely az elmúlt időben a Nine Inch Nails és a Depeche Mode szárnyai alatt járta a nagyvilágot. Közép-amerikai zenék keverednek a nyugati parti sunshine gerilla funky szóhullámaival a DELINQUENT HABITS latino rapbanda lüktető chicano fiesztáján, ők a nyitónapon fűtik a VOLTosok hangulatát.  Először jár Magyarországon a brit ART BRUT, akik 2007-ben a WAN2 popmagazin szerint az év egyik legjobb lemezét jelentették meg a brit cockney értelmiség szószólóiként meghódítva Európa legfontosabb koncerttermeit. A balkáni zenei építkezés eklektikus programjával lepi meg a VOLT közönségét a BALKAN BEAT BOX, melyet a brooklyni etno zsiványok a világ minden pontjáról összeszedett zenei motívumok egyesítésében valósítanak meg. Az emlékezetes tavalyi Manu Chao koncert lendületét idézi az éltető világzene legfényesebb új csillaga a CHE SUDAKA. Egy hamisítatlan forróvérű kelet-európai jazz esttel ajándékozza meg a 17. VOLT Fesztivál közönségét a lounge zene fővárosából, Sopronba érkező FATIMA SPAR AND THE FREEDOM FRIES zenekar, valamint ezúttal Sopronban támad a 2006-os Glastonbury fesztivált megnyitó, sokkoló színpadi produkcióiról hires RALPH MYERZ and the Jack Herren Band őrült legénysége.

Szólj hozzá!

Címkék: balaton fesztivál volt sound

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr681051092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása