HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Idén is lesz torkos csütörtök!

2009.01.26. 19:34 theprett

A 2009-ben február 26-án negyedik alkalommal megrendezett Torkos Csütörtök kampányt a Magyar Turizmus Zrt. szervezi. Az elmúlt három évben az eseményre beregisztrált éttermek száma évről évre közel megduplázódott, így tavaly már több mint 1100 étteremben lehetett féláron -torkoskodni-, amikor már nemcsak éttermek, hanem egyéb vendéglátóhelyek, például cukrászdák is csatlakoztak a féláras akcióhoz.

Az akcióban azok az éttermek vehetnek részt, akik vállalják, hogy az akció hetében, illetve az azt megelőző héten érvényes teljes a la carte étlapjukat és itallapjukat az akció napjára is megtartják, és abból 50 százalék kedvezményt biztosítanak. Nagyon fontos tudni, hogy tanulva a korábbi rossz tapasztalatokból, idén külön erre az alkalomra készített vagy szűkített menüsorral az idei akcióban részt venni nem lehet. Balatonfüreden lapzártánkig (jan. 26.) kilenc étterem csatlakozott az akcióhoz. Az éttermek nevét, asztalfoglaláshoz a telefonját megnézhetik a www.menjunkenni.hu internetes oldalon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr86904455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása