HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Keszthely: Filmszemle Keszthelyen is

2009.01.29. 20:21 theprett

Keszthely is bekapcsolódott a 40. Magyar Filmszemle programjába. Péntektől hétfőig 13 filmet nézhet meg a közönség a Balaton Színházban. A vetítésekre a belépés ingyenes.

 

Budapesten már a hét elején megkezdődtek a vetítések a Magyar Filmszemle keretében, az ünnepélyes megnyitó majd csütörtökön lesz a fővárosban, a filmszemlét Törőcsik Mari színművész nyitja meg. A 40. Magyar Filmszemle február 3-án zárul, - a nyitó-és záróünnepségen számos díjat adnak majd át.

Közel 350 filmet neveztek a szemlére -az előzsűri döntése alapján 100 alkotást vetítenek - több helyszínen. A filmek listája és a program megtekinthető a www.magyarfilmszemle.hu internetes oldalon.

Idén hat vidéki város is bekapcsolódott a Magyar Filmszemle programjába- köztük Keszthely is. Pénteken, szombaton, vasárnap és hétfőn lesznek a filmvetítések a Balaton Színházban, dokumentum-, ismeretterjesztő-, kísérleti-, és kisjátékfilmeket, valamint egyetemisták vizsgafilmjeit nézhetik meg az érdeklődők. A Balaton színházban- a 40. Magyar Filmszemle keretében- három nap alatt 13 filmet vetítenek.

TV Keszthely

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr65910981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása