HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Balaton V8 – I. Nemzetközi Amerikai Autós és Hot Rod Családi Weekend

2009.03.10. 07:55 theprett

Porig ültetett hot rod, fecskefarkas lowrider és T.J. Hooker-féle rendőrautó… Az amerikai álom egy hétvégére a Balaton partjára költözik! Három napos vigasság, ahol nemcsak a férfiak, hanem a nők és a gyerekek is jól érezhetik magukat.

Egyedülálló hétvégi kikapcsolódás várja május 22-től az amcsi verdák szerelmeseit Zamárdiban! A rendezvénynek a 35 ezer négyzetméteres Balatontourist III. autós kemping ad otthont, hangulatos kilátással a tihanyi Kopasz-hegyre. Egy teljes hétvége rock ’n’ roll, no meg gumifüstölés, exkluzív bemutatók, kipufogó hangnyomás mérés, ügyességi- illetve szépségverseny, alkatrész börze és tucatnyi egyéb program az egész család számára. A gyerekeknek ugráló vár és arcfestés, a hölgyeknek az 50-es évek sminkdivatja segít múlatni az időt, ne csodálkozzunk hát, ha a bazársoron felejtett csemeténk és kedvesünk Mickey Mouseként vagy Marilyn Monroeként köszön vissza! Emellett felsorakoznak a legnevesebb klubok, így a Cadillac Club Of Hungary, a Corvette Club of Hungary, a Chrysler Club, a V8Cars.hu tagjai és még sokan mások.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr72992946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása