HTML

Balaton

reklám

Címkék

Friss topikok

Linkblog

Repülő helyett busszal a Balatonhoz

2009.02.06. 12:42 theprett

Az autóbuszos turizmus ösztönzésben látja a megoldást a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) vezetősége, hogy a Balaton régió turizmusa átmenetileg se szenvedje meg a sármelléki repülőtér hiányát.

Az MT Zrt. szakértői a balatoni Légi Marketing Alapban érintett önkormányzatok és vállalkozások képviselőivel áttekintették a sármelléki repülőtér jelenlegi helyzetéből fakadó kérdéseket.

A sármelléki repülőtéren 2008 októbere óta a Ryanair járatainak csökkentése miatt szünetel a menetrend szerinti légi utasforgalom. A repülőtér leghamarabb valószínűleg csak a szezon végén tud új járatokat fogadni, mert a tulajdonos befektetőt keres, és az üzemeltetés átvételével kapcsolatos teendők várhatóan elhúzódnak.

Az új helyzetnek megfelelően az MT Zrt. javaslata az, hogy a Légi Marketing Alapot (LMA) átmenetileg a Buszos Marketing Alap (BMA) helyettesítse, amely a környező országokra koncentrálna, ösztönözve, hogy a régióba minél több autóbuszos turista érkezzen.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://balaton24per7.blog.hu/api/trackback/id/tr98926379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása